Program:

Luni - Vineri: 09.00 - 17.00

            Contact:

0720.242.526 - Ștanțe - CNC

0729.292.227 - Serigrafie

0720.262.728 - Matrite folio - emboss

Matrite folio / timbru sec

✨ Matrite Folio Personalizate – Eleganță și Unicitate:

Descoperă o gamă variată de matrite folio personalizate, gravate cu design-uri exclusive și texte speciale. Cu efectul strălucitor al foliilor aurii, argintii sau alte nuanțe metalice, vei adăuga un aspect distinctiv și sofisticat produselor tale.

Descoperă matritele timbru sec, care adaugă un plus de profesionalism și autenticitate documentelor tale. Cu design-uri personalizate, vei obține timbre seci distinctive.

🖋️ Precizie și Calitate Superioară:

Ne preocupăm de fiecare detaliu pentru a oferi produse de înaltă calitate. Fiecare matrice este confecționată cu grijă și atenție la precizie, asigurându-ne că vei obține rezultate impecabile și durabile în timp.

🌿 Eco-Friendly și Responsabilitate Socială:

Suntem angajați în protejarea mediului înconjurător. De aceea, utilizăm materiale eco-friendly și procese de producție sustenabile, contribuind la un mediu mai sănătos și mai durabil.

🏢 Pentru Diverse Industrii:

Matritele noastre folio sunt potrivite pentru diverse industrii, inclusiv publicitate, ambalaje, hârtie și multe altele. Fie că ai nevoie de etichete personalizate sau de sigilarea documentelor oficiale, noi avem soluția potrivită.

🛍️ Contactează-ne acum pentru a explora întreaga noastră gamă de Matrite Folio – Timbru Sec și pentru a primi consultanță personalizată. Suntem aici pentru a te ajuta să aduci o notă de eleganță și profesionalism produselor tale.

Transformă produsele tale în adevărate opere de artă cu Matritele Folio – Timbru Sec!

Preturi incepand de la:

0,51 €/cm² – zinc/magneziu de 5mm
0,71 €/cm² – zinc/magneziu de 7mm

Preturile variaza in functie de complexitate!

Preturile nu includ transportul!

Comanda minima este de 100 lei!